15.10.2011

2.

fine skandinaviske matblogger. del to.

lilla matderiven. fineste ann-louise blogger sammen med sin to år gamle datter vera. fokuset ligger på økologisk og vegetarisk mat som gjerne følger årstidene. denne bloggen liker jeg så godt.


klidmoster. er bloggen til malou. en matnørd. dette er en økologisk blogg. hvor du blant annet finner oppskrift på pizza med kål. nam.

miss muffin. muffins er kanskje ikke så trendy. men denne bloggen syns jeg er fin. frk. muffin er en dansk jente som elsker kaker. kokebøker. matlaging. blomster. nutella og alt muligt annet.

koffeine. ine er vegetarianer. hun blogger fine frokoster. og har stor tro på at kjærlighet. medmenneskelighet. og en god kopp kaffe kan redde enhver dårlig dag. smil.


söta saker. therésia blogger hovedsakelig om baking. oppskriftene hun publiserer er som regel hennes egne varianter av gamle klassiker. og hver måned pulbiserer hun månadens sötsak. himla fint.

matbloggen. er bloggen til chiku. den handler om mat. såklart.

hallonsemla. dette er kanskje ikke en matblogg. men jeg måtte bare nevne den. rebecca spiser makroner. kjøper second hand. og tar fine bilder.


cookie crumble. er bloggen til danske kristine. hun elsker å bake kaker.  på bloggen hennes finner man oppskrifter. bilder. tips og triks.

mad med hjertet. danske line bor sammen med hunden sin pixie. og sammen lager de marshmallows. blant annet.

piskeriset. en blogg om det gode måltid. rett og slett.

*h

4 kommentarer:

Rebecca sa...

Men åh vad glad blev, tack fina du <3
Jag tycker om din blogg också ska du veta!

Ine sa...

Så koselig! Takk :)

chiku sa...

:)

charmere sa...