i går lagde jeg dr. hexeberg sin kyllingsuppe til middag. den smakte himla godt sa kjærsten min (jeg er forkjøla. og har ikke smaksans). i dag blir det kyllinggrateng.
1. kutt kylling. blomkål (bruk fersk blomkål. jeg jukset. med frossen). brokkoli. gulrøtter og purre i små biter. stek kyllingen litt på hver side. og bland alt sammen. i en bolle.

2. lag hvit saus.
· smelt 50 g meierismør. tilsett 3 dl fløte. og kok opp.
· lag jevning av 2 dl vann. og 1 ts jbk (johannesbrødkjernemel).
· tilsett jevningen i sausen. når det koker. rør godt.
· tilsett 100 g revet ost. og krydder som du liker.

(knekkebrødene dere ser på bildet legger jeg ut oppskrift på. senere i dag).
3. tilsett den hvite sausen. i bollen med grønnsakene og kyllingen. og rør godt.
4. ha alt i en ildfast form. og strø over revet ost. og mer krydder. stekes på 200 grader 25 minutter.

∴ ∴ ∴
nå har jeg lagt til en ny kategori på bloggen. 'lavkarbo'. der vil du finne spennende lavkarbo-oppskrifter. følg med.
og en annen ting. gratulerer med dagen. tony.
*h
3 kommentarer:
så godt det ser ut. og gratulerer med ny kategori!
hilsen anonym
tusen takk anonym. hilsen hanne.
jeg tar gjerne i mot lavkarbo-oppskrifter.
charmerer@gmail.com
tips:
bytt ut kyllingen med pølse. og tilsett sjampinjong. nam. det spiser jeg i dag.
Legg inn en kommentar