13.11.2011

hej lavkarbobloggen.

på fredag var det tapas- og idolkveld hos bjørn og haff. bjaff. jeg var kjeks-ansvarlig. og som den lavkarbokvinnen jeg er. var det ikke ritz- og kapteinkjeks jeg hadde med meg i nettet da jeg gikk hjemmefra.


lavkarbokjeks:
denne oppskriften kan minne litt om knekkebrødene jeg har publisert tidligere. men jeg har gjort en liten vri. nemlig justert mengdeforholdet og knust frøene. hehe. jeg er så himla flink. uansett. til et brett trenger du:
· 1 dl solsikkekjerner.
· 1 dl linfrø.
· 0,5 dl sesamfrø.
· 0,5 dl gresskarkjerner.
· 1 dl kruskakli.
· 1 ss fiberhusk.
· 2 dl vann.
· og litt salt.

1. bland frøene sammen. så knuser du de lett. med en håndmikser eller mortel. rør deretter inn vann. fiberhusk og kruskakli.

2. fordel røren i en langpanne. strø over salt. og sett langpannen midt i ovnen. på 160 grader.
3. etter ca 10 min tar du ut brettet. og ruter det opp i passelige ruter. du kan også bruke pepperkakeformer. jeg valgte lille my. så setter du brettet inn i igjen. og lar det steke i 50 min.


puss puss.
*h

4 kommentarer:

Tony Tundra sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tony Tundra sa...

Hej!

Disse minner litt om knekkebrødene,
er de gode med Presidente på, og eplebiter? Eller kanskje Brie og dadler, det er min nye fav. Etter det kommer Feta og vannmelon.

Søtt.Salt.Godt.

charmere sa...

hej tony tundra. jeg kan anbefale president og syltede valnøtter til denne herligheten. prøv selv. og si hva du syntes. smil.
*h

Elin sa...

flinka, ser godt ut! Jeg måtte nesten ha en blogg hvor jeg ikke bare måtte skrive om sminke, også fant jeg tilbake til min gamle gamle blogg :D lol. Si ifra om du har tid og lyst, så kan vi jo kanskje treffes en dag <3 kram